Yhteydenottolomake

HUOM!

LOMAKE EI OLE VIELÄ KÄYTÖSSÄ! ETHÄN OTA YHTEYTTÄ TÄLLÄ LOMAKKEELLA!

Tämä yhteydenottolomake on luotu jotta yhteydenotto olisi sujuva ja helppo niin kasvattajalle, kuin pennusta kiinnostuneellekin. Mikäli olet siis kiinnostunut kasvatustyöstäni ja tämän hetken pentuesuunnitelmista tai tulevaisuuden suunnitelmista, täytäthän lomakkeen ajatuksen kanssa. Lomakkeen ei ole tarkoitus nostaa kynnystä yhteydenoton saralta, runsaiden yhteydenottojen vuoksi se auttaa optimoimaan viestit helpommin, jotta niihin vastaaminen olisi sujuvampaa, eikä paluuviesteissä olisi niin suurta odotusviivettä! Lomakkeessa on myös vapaaehtoisia kohtia, jotka ovat sielä ihan mielenkiinnosta – vastaa mikäli mielit, hauska kuulla ajatuksia hieman kysymysten ulkopuolelta!

Lomakkeeseen on listattu keskeiset asiat, jotka kuulisin mielelläni henkilöistä jotka ovat kiinnostuneita tarjoamaan kasvatilleni kodit. Samat asiat kysyn myös ns. vapaamuotoisien yhteydenottojen kohdalla. En odota vastauksien olevan super tarkkoja kuvauksia esimerkiksi yksityiselämästä yms. Kerro asiat, jotka koet tarpeellisiksi kasvattajan tietää elämästäsi, jotka mahdollisesti vaikuttavat myös koiraan. Vapaamuotoiset yhteydenotot voi suunnata suoraan sähköpostiini.

Yhteydenotot pentutiedusteluita koskien tapahtuvat pääsääntöisesti sähköpostitse, ellet toivo erikseen muuta. Puhelinnumeron saa jättää, mikäli kokee sen tarpeelliseksi, mutta yhteydenottoja ei tehdä ilmoittamatta puhelimitse.

 

Huomaathan, että lomakkeen täyttäminen on täysin vapaaehtoista, eikä se velvoita mihinkään. Lomake ei myöskään toimi
“pennunosto- tai tilauslomakkeena”.